Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Càtedra Tom Sharpe a la Universitat de Girona

Escrit per a 18 de Juny de 2020

La Universitat de Girona (UdG) i la Fundació Tom Sharpe han signat un conveni de col·laboració pel patrocini de la Càtedra Tom Sharpe. Per mitjà d’aquesta càtedra, la UdG portarà a terme activitats relacionades en la docència i investigació de la figura de Tom Sharpe i la seva obra. La presentació oficial es farà al mes de setembre a la Universitat de Girona. 

A Ràdio Palafrugell ens hem posat en contacte amb la marmessora de l’obra de Sharpe, la Montserrat Verdaguer. La directora de la Fundació ha remarcat que aquesta càtedra permetrà difondre la llengua i literatura anglesa al món universitari gironí.

D’altra banda, la càtedra establirà convenis de col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació i el Servei de Llengües Modernes de la Universitat de Girona. El seu director en serà el Dr. Xavier Pla i Barbero que també dirigeix la càtedra Josep Pla. En aquest sentit, Verdaguer ha explicat que ja estan treballant en la programació del proper curs.

En definitiva, una bona noticia per Palafrugell, que es reforça com a centre cultural de prestigi, amb dues càtedres a la Universitat de Girona. La presentació oficial de la càtedra s’ha hagut de posposar pel mes de setembre com a conseqüència de la COVID-19. Una situació que també ha tingut afectació en les activitats de promoció i difusió de la Fundació.

Amb la mirada posada en després de l’estiu, esperen que amb la tardor es puguin reprendre les activitats suspeses durant aquests mesos de pandèmia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *