Cara i creu per acabar el febrer: el FC Palafrugell guanya i l’AD Sauleda perd

Escrit per el 27 de Febrer de 2023

• Els blanc-i-negres van exhibir-se al Camp del Gregal, mentre que el conjunt taronja va caure a Lloret inesperadament. A Quarta Catalana, el Mas Mascort torna a puntar, però el partit de La Punxa s’ha suspès

La jornada 20 ha estat la cara i la creu per als equips palafrugellencs de Tercera Catalana. La creu per l’AD Sauleda, que ha perdut inesperadament 5 a 0 al camp del Lloret B. Un resultat, però, que no varia gaire la situació del conjunt taronja, que continua segon a la classificació del grup 17. La cara, per al FC Palafrugell, que ha golejat 6 a 0 a l’Empuriabrava Castelló CF B al Camp del Gregal.

Els blanc-i-negres ja van obrir la llauna el primer minut de partit amb el gol d’Arnau Ruiz, que suma ja com a màxim golejador de l’equip i del grup 16 23 dianes en 20 partits disputats. Després, els de l’Alt Empordà van mostrar algun signe de reacció cap a l’àrea d’Alex Sepu, fins que Pau Sala posava el segon de la tarda des del punt de penal al minut 42, quart gol que transforma des del punt de la pena màxima el segon màxim golejador del conjunt palafrugellenc i del grup, a més d’haver estat l’assistent del gol de Ruiz i provocador del penal a favor.

En la segona part, Alex Alaminos sortint des de la banqueta va marcar el tercer (48′) i Sala aconseguia el doblet al minut 57. Ja en el tram final de l’enfrontament, Erik Giménez va perforar també la xarxa del rival al minut 85 i al 89′ ho feia Víctor Vidal per posar el resultat final de 6 a 0. Finalitzat el duel, Pau Sala va explicar que la intenció de l’equip és proposar sempre sobre el terreny de joc i marcar els màxims gols possibles:

El davanter porta el número 9 i és el segon màxim golejador de l’equip / ALBA CABRERA

A Quarta Catalana, el partit del grup 29 entre La Punxa CF i la Fundació Esportiva Palamós a la localitat palamosina va quedar suspès, amb un resultat provisional de 2 a 2 al minut 84. Així, el conjunt blau queda pendent de com evolucioni l’acta d’aquest enfrontament, però continua liderant el seu grup, amb una jornada sense tancar. Per la seva part, diumenge, el Mas Mascort FC va aconseguir empatar al Gregal contra el segon classificat, el Tordera CF B. Però de poc li va servir puntuar, perquè els vermell-i-negres han baixat de la desena a l’onzena posició del grup 28.