Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana tapat i força plujós

Escrit per a 8 de Gener de 2021

  • Aquest cap de setmana, es preveu un canvi respecte al temps dels darrers dies.
  • Pascual ens avança que tindran lloc diferents pluges i la mar s’alterarà.
  • El màxim de pluges arribarà dissabte a la tarda.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Com cada divendres, Ràdio Palafrugell contacta amb l’Observatori de l’Estartit per conversar amb Josep Pascual sobre la previsió del temps per al cap de setmana. En aquesta ocasió, Pascual ens presenta unes previsions que comportaran un temporal de mar de llevant, amb pluges i una recuperació lleu de les temperatures.

L’Estartit aquest matí (Josep Pascual)

En primer lloc, repassem el temps viscut la darrera setmana de reis. On les temperatures baixes acompanyades de ventades lleus, han estat les protagonistes.

Es preveuen pluges dissabte i diumenge

Tornant a la previsió del cap de setmana, es preveu un canvi respecte al temps dels darrers dies. Segons ens presenta Pascual, una depressió entrarà per l’estret de Gibraltar, arribant als nostres territoris en forma de temporal de mar de llevant. A continuació, Pascual ens avança que tindran lloc diferents pluges i la mar s’alterarà.

Una altra qüestió a tractar és la cota de neu per als pròxims dies. En el cas del nostre territori, serà baixa, deixant veure algunes nevades a les zones d’interior i punts d’altura del territori. Però en la nostra zona, serà en forma de pluja.

Altrament, les temperatures es recuperaran lleugerament. Però encara es mantindran baixes gràcies a la humitat. En resum, ens espera un cap de setmana tapat i plujós.

En concret, aquesta tarda ja es començarà a tapar el cel, presentant alguns plugims entrada la nit. Tot i això, el màxim de pluges arribarà dissabte a la tarda.

Malgrat que a diferents punts del territori nacional la neu ha estat la protagonista, en els nostres territoris només arribaran precipitacions en forma de pluges.

En darrer lloc, recordar que la temperatura del mar es troba en 14 graus, per sobre de la mitjana climàtica.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *