Cap de setmana rodó pel Club Hoquei Palafrugell

Escrit per el 20 de Novembre de 2023

• Els dos primers equips s’han imposat a domicili aquest cap de setmana.

Els primers equips del Club Hoquei Palafrugell han guanyat aquest cap de setmana a domicili. El primer equip masculí va imposar-se dissabte per 0-4 al CP Congrés – La Sagrera es mou i diumenge, el femení va guanyar l’Igualada Femení CHP per 4-6.

A l’OK Lliga Plata Sud els palafrugellencs van estrenar el marcador als primers cinc minuts amb un gol de Marc Figa (4′). Abans del descans, encara va tenir temps de marcar dos cops més amb els gols d’Eloi Matas (11′ i 16′), el segon de penal. A la segona meitat, Gerard Pujol va marcar el quart gol palafrugellenc a 58 segons del final.

L’entrenador, Cesc Linares, explica que van “encertar bé el plantejament del partit”. Afegeix que la primera meitat van entrar molt bé, però al segon temps van tenir “alguns moments de dubtes”.

D’aquesta manera, els palafrugellencs són cinquens a la classificació amb 8 punts. Aquest cap de setmana jugaran amb el Barça Atlètic que hi arribarà de la derrota per 2-4 amb el CP Taradell. Són novens amb 4 punts. El partit serà el dissabte, 25 de novembre a les 20 hores.

A la Lliga Nacional Catalana, les palafrugellenques van imposar-se 4-6 amb l’Igualada Femení CHP. Van estrenar el marcador amb el gol d’Alba Romaguera (7′), però les locals van empatar abans del descans amb el gol de Mar Bricollé (13′).

A la represa, va arribar el bany de gols per part dels dos equips. Van marcar les igualadines Maura Santo (30′), Mar Bricollé (32′) i Arian Martín (49′). Pel que fa al CH Palafrugell, Maria Llera (35′ i 40′), Xantal Piqué (39′) i Laura Vall (40′).

L’entrenador, Òscar Pastor, explica al PalaSport de Rafel Corbí que va ser un partit seriós i espera que “sigui un punt d’inflexió”.

Les palafrugellenques són catorzenes amb 6 punts. El divendres, 24 de novembre a les 21.45 hores jugaran a casa contra les líders, l’HC Palau Plegamans. Ve de la victòria per 5-4 amb l’ORKLA – CHP Bigues i Riells i tenen 28 punts a la classificació.