Cap de setmana dur pel Club Hoquei Palafrugell: Linares demana seriositat i que “qui no vulgui seguir que baixi del vaixell”

Escrit per el 26 de Febrer de 2024

• L’entrenador del masculí, Cesc Linares, adverteix el seu equip que “qui vulgui marxar, que ho faci ara”.
  • Els dos primers equips han perdut. El masculí contra el Simar Igualada HC per 4-2 i el femení, 1-4 contra l’ORKLA – CHP Bigues.

Cesc Linares exigeix esforç al primer equip masculí d’hoquei després de la derrota per 4-2 contra el Simar Igualada HC. L’entrenador considera que va ser una “una derrota dura i justa” i que “van fer un molt mal partit”. Adverteix els seus jugadors que “qui no vulgui seguir, que baixi del vaixell”. Arran del resultat, van perdre la segona posició de l’OK Lliga Plata Sud.

Així ho explica al PalaSport de Rafel Corbí.

Els igualadins van estar per sobre el marcador des del primer minut amb dos gols de Biel Llanes (1′ i 12′) –el segon de falta directa– i un de Jordi Bosch (17′) a la primera meitat.

També hi va haver targetes blaves i vermelles que van fer-los jugar amb inferioritat.

A l’inici de la segona, l’igualadí Aleix Borràs (28′) va marcar el 4-0. Tot i això, els palafrugellencs Biel Mir (33′) i Felipe Castro (34′) van escurçar la diferència amb el 4-2, però no va ser suficient. Linares considera que tampoc van entrenar bé durant la setmana.

Amb la derrota, els palafrugellencs són tercers amb 28 punts, a tres del CH Lloret Vila Esportiva que ha recuperat la segona posició. El dissabte, 2 de març a les 20 hores, rebran el CP Congrés – La Sagrera es mou. És el vuitè classificat amb 19 punts i aquest cap de setmana han guanyat el CP Taradell per 4-0. A la primera volta, el CH Palafrugell va guanyar-los per 0-4.

Les palafrugellenques també cauen aquest cap de setmana

Per altra banda, el femení tampoc ha guanyat en un cap de setmana dur en el Club Hoquei Palafrugell. Va perdre 1-4 contra l’ORKLA – CHP Bigues i Riells. L’entrenador, Òscar Pastor, considera que van cometre errades contra un dels rivals candidats a ascendir de categoria.

Aina Serra de l’equip rival va estrenar el marcador en els tres primers minuts, però a tres del descans la palafrugellenca Laura Vall va igualar-lo. Amb un empat a 1, a la represa va marcar Marta Borràs (29′), Erika Ghirardello (37′) i Adriana Tavares (49′).

Tot i la derrota, el CH Palafrugell és cinquè a la Lliga Nacional Catalana Femenina amb 24 punts. El diumenge, 3 de març a les 20 hores jugaran a la pista del CP Vila-Sana, el penúltim classificat amb 11 punts. Aquest cap de setmana han perdut 6-1 contra l’Hoquei Club Alpicat. A la primera volta, les palafrugellenques van guanyar-los 0-10.