Title

Artist

Cap de setmana de sensacions contraposades al Garbí

Escrit per el 20 de Març de 2023

El Club Handbol Garbí ha viscut un cap de setmana de sensacions contraposades. El primer equip femení ha aconseguit una victòria molt contundent fora de casa i cada cop té l’ascens a la Lliga Catalana més a prop. Tanmateix, el primer equip masculí ha caigut a la pista d’un rival directe i es complica la permanència.

Comencem per les males notícies. El Garbí masculí de Joe Gou, que partia com a líder en aquesta jornada, visitava la pista del BM La Roca, segon classificat. Tot i ser conscients de la importància d’aquest partit, els jugadors del Garbí han fet una molt mala primera meitat. Han marxat al descans amb una diferència de set gols en contra, un avantatge molt ampli. A la segona part, però, s’han refet. El Garbí ha començat a remuntar i s’ha arribat a apropar moltíssim al marcador, fins al punt que la victòria, o com a mínim l’empat, semblava possible. Al darrer tram del duel, però, La Roca ha recuperat l’avantatge al marcador i ha acabat guanyant per quatre gols de diferència.

Amb aquesta derrota, el Garbí encara és líder de la lliga per la permanència a la Lliga Catalana, però ara està empatat a divuit punts amb tres equips més: La Roca, el Gavà i l’Esplugues. Cal recordar que només tenen garantida la salvació els dos o tres primers classificats, depenent de com acabi la normativa de la Federació Catalana d’Handbol, així que el Garbí hauria d’assegurar-se les places de dalt de tot de la taula, així que la derrota contra La Roca és una mala notícia.

Queden només tres partits per al final de temporada, i, afortunadament, el Garbí no s’enfrontarà a rivals directes. La setmana que ve els de Joe Goue rebran el Cardedeu al Garbí Arena.

Pel que fa al primer equip femení, situació totalment oposada. Les de Miquel Garcia es troben a la Primera Catalana, però estan a la lliga per l’ascens a la Lliga Catalana. El cap de setmana per a l’equip palafrugellenc ha estat perfecte, perquè ha golejat l’Igualada per divuit gols de diferència (19-37) i a la vegada el rival directe a la zona alta de la classificació, l’OAR Sabadell, ha empatat. Això situa el Garbí com a líder, empatat a punts amb el Sabadell.

Ara mateix, el quart classificat està a cinc punts. Els tres primers equips de la Primera Catalana, sempre que no hi hagi canvis destacats a la normativa de la Federació, pujaran a la Lliga Catalana, així que el Garbí ho té molt bé, ja que només queden vuit jornades. El pròxim partit serà contra el Sant Cugat al Garbí Arena.