Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana de jazz a Palafrugell

Escrit per a 29 de Juliol de 2022

Aquest últim cap de setmana de juliol estarà marcat pel jazz a Palafrugell, ja que tant al Jazz Club la Guitarra, com a la Fundació Modest Cuixart (Jazz al jardí), es realitzaran diverses actuacions que s’allargaran tot el cap de setmana.

Pel que fa al Jazz Club la Guitarra, el divendres 29 comptarà amb l’actuació de Mr. Dani Alonso & The Jumpers, composta per en Dani Alonso al trombó i a la veu, en Lluc Casades al saxo, en Marc Martí al piano, Albert Martínez al contrabaix, i l’Esteve Pi a la bateria. Per altra banda, dissabte 30 hi haurà en Toni Solà Quartet, format per en Toni Solà al saxo, en Gerard Nieto al piano, l’Ignasi Gonzalez al contrabaix, i en Xavi Nojosa a la bateria. Així ens ho comentava Josep Ma Garcia al nostre espai matinal.

I dissable 30 a la Fundació Modest Cuixart tindrem a The Jazzcare All Stars que porten un concert d’homenatge a la música de Louis Armstrong. Aquestes són les paraules d’en Ricard Gili, membre de la banda The Jazzcare Alla Stards, sobre aquest projecte.

Podeu escoltar l’entrevista completa, on explica com serà aquest concert tan esperat, aquí:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *