Cap de setmana de contrastos en el Club Hoquei Palafrugell

Escrit per el 18 de Desembre de 2023

• El primer masculí ha guanyat 2-7 el Club Patín Alcorcón, el cuer de la classificació.
  • El primer femení ha perdut 3-2 contra el Club Hoquei Mataró, les cinquenes classificades.

Cap de setmana de contrastos en el Club Hoquei Palafrugell. El primer equip masculí ha guanyat 2-7 el Club Patín Alcorcón, en canvi, el primer femení ha perdut 3-2 contra el Club Hoquei Mataró. L’entrenador del masculí, Cesc Linares, destaca en una entrevista al PalaSport que en els últims minuts els jugadors van relaxar-se i “haurien pogut acabar el partit amb un 0-12”.

Els palafrugellencs van començar amb un marcador desfavorable. Ignacio Arranz de l’equip local va estrenar-lo en els primers deu minuts, però els palafrugellencs no van marcar cap gol fins als últims vuit minuts de la primera meitat per part d’Álvaro Osorio (17′), Biel Mir (22′ i 23′) i Felipe Castro (22′).

A la represa, el CH Palafrugell va mostrar-se superior amb els gols d’Álvaro Osorio (32′ i 40′) i Gerard Pujol (44′) que van dur l’1-7 al marcador. En els últims 47 segons, Carlos Manzano de l’equip local va marcar el 2-7 final amb un gol de penal.

Són tercers amb 18 punts. El dissabte, 13 de gener a les 20 hores jugaran a casa contra el CE Arenys de Munt Solartradex. Aquest cap de setmana han perdut 2-5 contra el CP Taradell i són els sisens classificats amb 11 punts.

Per altra banda, el primer equip femení ha perdut aquest cap de setmana 3-2 contra el CH Mataró. Tot i no puntuar cap punt, l’entrenador, Òscar Pastor, destaca a Ràdio Palafrugell “que va ser un partit molt ben competit” i que “hauria pogut acabar amb qualsevol resultat”.

Les mataronines van estrenar el marcador en els primers quatre minuts amb el gol de Nina Almirall, però Alba Romaguera del CH Palafrugell va igualar-lo al minut 24. Amb un empat a 1 van arribar al descans. A l’inici de la segona meitat, Nina Almirall va marcar el 2-1 (30′), però Xantal Piqué va dur el 2-2 sis minuts més tard (36′). Amb un empat a 2, les mataronines van poder decantar el resultat a favor seu amb el gol d’Ariadna Martínez en els últims dos minuts.

Les palafrugellenques són tretzenes amb 12 punts. El divendres, 12 de gener a les 21.45 hores jugaran a casa contra el Cerdanyola CH que ha perdut 0-2 amb l’ORKLA – CHP Bigues i Riells. És el novè classificat amb 18 punts.