Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana assolellat per donar la benvinguda al canvi d’hora

Escrit per a 23 d'Octubre de 2020

  • Desapareix la humitat per donar pas a un clima més sec.
  • L’entrada d’un front durant el capvespre de diumenge, comportarà tramuntana i algun ruixat per la setmana vinent.
  • La nit del 24 al 25, el rellotge s’endarrerirà una hora.

Parlem amb Josep Pascual de l’Observatori de Torroella de Montgrí – l’Estartit, per definir la previsió d’aquest cap de setmana. Desapareixeran les humitats d’aquests últims dies, sortint el sol que comportarà un clima més sec i més estones de sol. Vents de garbí terrer regularan la temperatura fent que no sigui massa alta, però diumenge pujarà.

Tot i això, per diumenge al capvespre es preveu el pas d’un front que canviarà les temperatures de la pròxima setmana. Tramuntanes i potser, algun ruixat a la nit.

El diumenge, tot i les suaus temperatures, caldrà resguardar-se del vent de garbí. De totes maneres, Pascual ens avisa que el cap de setmana serà agradable per gaudir de l’aire lliure, respectant sempre les noves normatives de sanitat.

Per concloure, Josep Pascual ens explica que durant els darrers dies va començar a baixar la temperatura del mar. Per tant ara ja es troba entre els 17 i 18 graus.

D’altra banda, recordem el canvi d’hora de la nit de dissabte 24 a diumenge 25. A les tres de la matinada, seran les dues.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *