Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvis meteorològics a partir de divendres

Escrit per a 22 de Febrer de 2022

  • Fins dijous, el temps no canviarà gaire.
  • A partir de divendres, augmentarà el vent.

Fins dijous no hi haurà gaires canvis meteorològics, ja que seguirà el temps assolellat. Durant el dimarts seguirà bufant una mica la tramuntana, però serà feble. El dimecres es mantindrà assolellat i dijous podria haver-hi la presència d’algun núvol, poc destacable. Ens ho explica l’observador meteorològic de l’Estartit, Josep Pascual.

Fins dijous, les temperatures seran agradables durant el dia, però baixaran durant la nit, ja que el cel es mantindrà serè.

Cel amb alguns núvols
Fotografia: Miquel Galceran

No obstant això, a partir de divendres arribarà un front que provocarà un canvi de temps. Malauradament, no portarà pluja, sinó un increment del vent.

Josep Pascual explica que la tramuntana sol girar cap a gregal durant el dia per l’efecte de la insolació. En canvi, a la nit sol provenir de mestral. Detalla que aquest fenomen sol ocórrer durant la primavera.

Aquesta situació meteorològica arriba després del passat cap de setmana amb un temps variable. Dissabte va ser força gris i amb algun plugim poc destacable. En contraposició, diumenge va ser assollellat i amb vent de tramuntana.

Fotografia: Miquel Galceran

Per acabar, Pascual explica que durant els dos mesos del 2022 la temperatura marítima no ha variat gaire. Actualment, és de 13,4 graus tant a la superfície com en capes més profundes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *