Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvis de mobilitat a Llafranc

Escrit per el 29 d'Abril de 2020

  • Unes actuacions amb les que “volem fer un Llafranc amable” segons Pau Lladó, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament.

Des d’ahir el departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell està fent diversos canvis de mobilitat a Llafranc. En concret, aquestes actuacions han començat al carrer Pere Pascuet, el paral·lel al passeig Francesc de Blanes.

Pau Lladó ha detallat en què consisteixen aquests canvis. D’una banda, han ampliat la vorera del Pere Pascuet i també faran de direcció única el tram del carrer Isaac Peral fins el passeig Cypsela.

Entrant al detall del carrer Pere Pascuet, l’ampliació de la vorera s’ha fet a la banda dreta de la baixada del carrer. A més, s’ha aprofitat l’actuació per unificar tota la zona de càrrega i descàrrega. Ara, aquesta s’ubicarà tota l’altra banda d’aquest carrer.

Aquesta actuació s’ha fet per alliberar els carrers Isaac Peral i el Monturiol dels vehicles de càrrega i descàrrega. Uns canvis que, segons Lladó, es reivindicaven des dels propis negocis de la zona.

D’altra banda, una altra actuació que tenen al cap de poder fer en un futur proper també afecta al carrer Pere Pascuet. Així, el regidor de Mobilitat apunta a que estan estudiant si poden fer el tram que va dels carrers Isaac Peral fins al Pastor es pot fer també unidireccional.

Tot un seguit de canvis que persegueixen “fer un Llafranc més amable” segons Pau Lladó. Podeu recuperar l’entrevista integra en el que s’expliquen els canvis de mobilitat a Llafranc al següent arxiu.

Canvis de mobilitat a Llafranc
A la part dreta es veu l’ampliació de la vorera mitjançant la pintura

Opinions dels lectors
  1. NOGUERES HUET DOMINIQUE el 30 d'Abril de 2020 a les 16:48

    Molt be m’agrada molt el cambi de mobilitat en Llafranc. Pero me semble tambe que es necessari que les coxes respecten la velocitat en el carrer de Pep Ventura. Les voreras son molt estechos, hi ha el park infantil Es molt perillos per tothom, es com una autopista….. Fins aviat

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).