Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvi d’entrenador al FC Palafrugell per afrontar dos partits clau

Escrit per el 28 d'Abril de 2022

  • Xavi Giró serà el nou entrenador del FC Palafugell, en substitució de Jordi Codina. El president del club, Eduard Puig, explica a Ràdio Palafrugell que “calia trencar les dinàmiques”, i que ha estat una renovació consensuada: “L’esforç i el compromís hi és, i cal acabar de rematar la feina els 15 dies que queden”
  • L’equip s’enfronta a dos partits clau per garantir la permanència a Segona Catalana

El Futbol Club Palafrugell ha anunciat les últimes hores que Jordi Codina deixa de ser l’entrenador de l’equip. Xavi Giró, que fins ara era el coordinador, serà el nou entrenador acompanyat de Jordi Alsina. El president del club, Eduard Puig, explica a Ràdio Palafrugell que ha estat una “decisió consensuada”, per “trencar les dinàmiques” que han dut el club a témer el descens, quan falten dues jornades de temporada.

Puig explica que “l’esport són estats d’ànim, quan la dinàmica és positiva sembla que tot va de cares. I ara la situació és al revés. Tot et va a la contra” i que “la manera de fer-hi front és canviar l’entrenador. Tothom té una manera diferent d’entrenar i afrontar els partits”.

Escolta l’entrevista a Eduard Puig, president del FC Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).