Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvi de temps a partir de dimecres

Escrit per a 5 de Juliol de 2021

  • Pascual destaca el canvi del temps a partir de dimecres i la progressiva pujada de les temperatures.
  • En l’equador de la setmana, la tramuntana farà presència, però no comportarà precipitacions.

Un dilluns més el Matinal de Ràdio Palafrugell dedica un espai a conversar amb en Josep Pascual. A continuació, el meteoròleg de l’Observatori de l’Estartit, avança la previsió per aquesta setmana que engloba del 5 al 9 de juliol. Tot seguit, Pascual destaca el canvi del temps a partir de dimecres i la progressiva pujada de les temperatures.

En resum del darrer cap de setmana, Pascual destaca el contrast entre el temps de dissabte amb el de diumenge. Tot i que, la sensació de xafogor va fer presència fins a l’últim moment del dia d’ahir.

En primer lloc, conversant sobre el temps d’avui, Pascual alerta de l’arribada de vent de garbí a la tarda. El qual, augmentarà les temperatures respecte d’ahir diumenge.

A continuació, Pascual qualifica el dimarts com un “dia d’impàs”. Perquè aquest es presentarà tranquil, amb vents suaus i cel serè.

Canvi de temps a partir de dimecres, on la tramuntana farà presència però no comportarà precipitacions

Sobre la previsió d’aquesta setmana, Pascual la defineix amb un temps tranquil però amb algun canvi. A continuació declara que aquesta petita variabilitat pot ser conseqüència d’una depressió del nord.

Tot i que aclareix que es tracta d’un fenomen local i no afectarà de manera notable al territori, Pascual situa les conseqüències d’aquesta depressió entre dimecres i dijous. Les quals comportaran un augment de la tramuntana però sense precipitacions.

Per concloure, aprofitem la conversa per recordar a l’audiència l’alt risc d’incendis forestals que existeix en el territori a causa de la sequera acumulada.

Podeu accedir a l’entrevista completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit a l’àudio de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *