Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Canvi d’any, canvi de temps

Escrit per el 28 de Desembre de 2020

  • Aquesta setmana, els vents arribaran en forma de ponents, provocant algun plugim amb una baixada de les temperatures.
  • A la nit de cap d’any, s’esperen temperatures baixes i possibilitat de pluges febles.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Dilluns 28 de desembre, l’últim de l’any, contactem amb en Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit, per conèixer la previsió meteorològica. A més de parlar sobre el temps que hem viscut aquest darrer cap de setmana, també avançarem quines són les previsions per als pròxims dies festius. Concretament, la vigília de cap d’any i l’1 de gener del 2021.

Al llarg de la setmana anterior, vam viure poques complicacions fins al dia de Nadal; on va arribar la tramuntana.

Pel que fa a les temperatures, s’ha arribat a la baixada màxima de la temporada en alguns punts del territori. Com per exemple, l’Estartit.

Amb el canvi d’any, també tindrem un canvi de temps

Pel que fa a aquesta setmana, una baixa pressió provinent de les Illes britàniques provocarà l’arribada d’humitat i pluges a la zona cantàbrica. Fent referència al nostre territori, els vents arribaran en forma de ponents. És a dir, més secs. Provocant algun plugim i una baixada de les temperatures.

D’altra banda, per al canvi d’any en la nit de divendres a dissabte, arribarà un front amb possibilitats de pluja feble. Així ens ho avança en Josep Pascual, tot recordant-nos la baixada de les temperatures.

A continuació, en Josep Pascual ens informa sobre la temperatura del mar. On, de la mà de la baixada de les temperatures, també han baixat.

Mar fumejant a l’Estartit (Josep Pascual, Observatori de l’Estartit)

Fins aquí l’última previsió meteorològica d’en Josep Pascual per l’any 2020. Tornarem a parlar amb l’Observatori de l’Estartit el primer dilluns vinent dia 4 de gener de l’any 2021.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).