Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Can Genís obre el període d’inscripcions dels cursos amb la novetat d’un espai d’estudi pels exàmens

Escrit per el 19 de Setembre de 2023

  • L’espai d’estudi funcionarà fins a les dues de la matinada.
  • Els cursos van d’octubre a desembre i les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web.

Can Genís obre el període d’inscripcions dels cursos i tallers del darrer trimestre de l’any. Inclouen cursos d’informàtica, de fotografia o creació de Reels i classes de zumba, entre altres. La principal novetat és que durant les èpoques d’examen a la universitat, Can Genís habilitarà un espai per a estudiar fins a les dues de la matinada.

Impartiran un curs d’iniciació a la informàtica pensat per les persones que vulguin introduir-s’hi. Es farà tots els dimecres a la tarda i l’activitat és gratuïta. Pau Bruguera explica que és un curs que preveuen continuar en els futurs trimestres des del Punt Òmnia.

Continuarà la formació en modelatge de ceràmica per l’èxit que va tenir en trimestres anteriors. Es fa a les tardes dels dimecres a l’Alberg Solidança. Però, ja s’han omplert totes les places disponibles per aquest trimestre.

També, impartiran classes de zumba. Can Genís ha decidit tirar-ho endavant després de ser una de les activitats més votades en una enquesta que van fer a les xarxes socials. Es farà a les tardes dels divendres.

Impartiran un curs de creació de Reels d’Instagram. Bruguera explica que és una reformulació al curs d’edició de vídeo que s’havia fet anteriorment. El durà a terme Pol Farrarons.

Els aficionats a la fotografia poden apuntar-se a les Sessions temàtiques. Els dies 30 i 31 d’octubre faran un taller de maquillatge terrorífic i després, es fotografiaran al plató de Can Genís. Serà a la tarda dels dos dies i cal inscriure’s abans.

Durant el Festival de Jazz a Palafrugell hi haurà l’actuació de Blood Quartet al pati de Can Genís. El concert serà el 14 d’octubre a les sis de la tarda. L’entrada és lliure.

Faran dues sortides. El 4 de novembre visitaran el Japan Weekend i el 9 de desembre, el Saló del Manga 2023. Can Genís organitza el transport i qui vulgui anar-hi, ha de comprar prèviament l’entrada, tal com explica Marina Trias de Can Genís.

També, hi haurà una exposició de fotografia de Jeremias García Tonda, un jove palafrugellenc que ensenyarà la seva obra que ha dut a terme en els seus estudis universitaris.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).