Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Campanya “Tardor a Pals amb gust d’arròs” amb Rosa Pedret

Escrit per a 15 d'Octubre de 2020

  • La campanya s’inicia aquest pròxim dissabte 17 d’Octubre a les 11 h.
  • A més de la sega tradicional de l’arròs, també es podran gaudir de visites guiades.
  • Rosa Pedret, valora la temporada d’estiu 2020 del municipi positivament tot i les poques expectatives inicials.

Hem comptat amb la col·laboració de Rosa Pedret, responsable de l’Àrea de Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament de Pals, qui ens ha avançat quins són els objectius de la campanya “Tardor a Pals amb gust d’arròs” i el seguit d’activitats programades durant la seva durada.

“Tardor a Pals amb gust d’arròs” va més enllà de mostrar únicament la sega tradicional de l’arròs. La campanya, que s’inicia el pròxim dissabte 17 a les 11 h, reforça la promoció turística del municipi a través de tots els elements del poble relacionats amb el característic arròs de Pals.

Seguidament, Rosa Pedret ens fa cinc cèntims de la programació prevista per la campanya. Destaca l’activitat de la sega tradicional de l’arròs del dissabte. Una activitat que mostra el funcionament de la sega abans de la mecanització. A causa de les mesures sanitàries, no es podrà concloure l’activitat amb l’arrossada popular com cada any. Però, tot i les dificultats, se celebraran visites guiades amb el trenet de Pals, visites als molins d’arròs o a l’emblemàtic nucli antic, entre d’altres.

En segon lloc, cal destacar com Rosa Pedret ens recorda la necessitat de mantenir el turisme als petits municipis després del difícil estiu. A Pals durant el mes d’octubre, els establiments com botigues, restaurants o hotels, segueixen apostant pel turisme de tardor i romandran oberts.

Valoració dels resultats de la temporada d’estiu 2020

Pel que fa a la temporada d’estiu 2020, Rosa Pedret ens la qualifica d’atípica. Destaca que tot i no esperar grans resultats, part del sector ha quedat gratament sorprès amb els resultats d’aquest estiu. Després de les baixes expectatives, la singular oferta de Pals ha acabat atraient el públic amb els seus espais naturals, l’àmplia platja o el emblemàtic nucli antic.

Finalment, tot i el patiment de l’organització, es va celebrar la festa major del municipi. Encara que es va eliminar una part que se celebrava al setembre per l’augment de contagis, Rosa Pedret ens explica com el primer cap de setmana d’agost, tothom va respectar les mesures sanitàries i es van poder celebrar amb bons resultats.

Podeu consultar la programació de la campanya “Tardor a Pals amb gust d’arròs”, i més sobre la vila de Pals al web www.visitpals.com.

Adjuntem conversa sencera amb Rosa Pedret, responsable de l’Àrea de Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament de Pals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *