Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Camilo tanca la seva gira europea a Cap Roig en un concert ple

Escrit per el 6 d'Agost de 2022

  • Gairebé totes les butaques de Cap Roig plenes per escoltar a Camilo en l’últim concert de la seva gira per Europa
Camilo cantant en els Jardins de Cap Roig, Calella de Palafrugell.

Ahir a la nit, dia 5 d’agost, en els jardins de Cap Roig es va omplir de persones per sentir la veu colombiana del cantant Camilo. El cantant ha posat punt final a la seva gira europea en el Festival de Cap Roig en un concert ple de gom a gom i on no va faltar res, només les sabates del Camilo, ja que tot el concert el va fer sense elles. L’artista va aconseguir posar tot el públic dret i la majoria va ballar totes les seves cançons. Els espectadors van estar constantment aclamant l’artista i hi va haver molt bona sintonia entre els assistents i Camilo.

Camilo és un cantant colombià de 28 anys conegut internacionalment i que va començar la seva carrera al 2008. Té una gran facilitat per tocar instruments i ahir ho va demostrar tocant quatre diferents per acompanyar la seva veu durant el concert. Alguns dels temes que ha tret com “Manos de Tijera” i “Tutu”, cançons que va cantar al concert, s’han convertit en tot un èxit, arribant a tenir milions de visualitzacions a YouTube.

“Bona nit, Catalunya, bona nit Cap-roig, bona nit Girona”, aquestes van ser les primeres paraules de Camilo, després d’un inici de concert frenètic amb el seu famós “Kesi”, que va aixecar a tothom de la seva butaca i va servir per donar el tret de sortida de l’espectacle. A més, va interpretar alguns dels seus grans temes com “Vida de Rico”, “Favorito” i “Ropa Cara”.

A la meitat del concert, el públic de Cap Roig va tenir una agradable sorpresa, ja que va aparèixer a l’escenari Evaluna, cantant i parella de Camilo, amb la que va cantar les famoses cançons de “Machu Picchu” i “Por primera vez”. Tot i que la part més festiva del concert va arribar amb la cançó “Pegao”, un dels seus nous “hits”, i que va provocar de nou, que tothom s’aixequés de la seva butaca i es posés a ballar i cantar.

Camilo i Evaluna després de cantar conjuntament

Per finalitzar l’espectacle, el cantant va donar pas a la cançó que li dona nom al seu proper àlbum “De dentro pa fuera”, el qual està previst que surti a la llum el mes de setembre. L’última cançó amb la qual va tancar el concert va ser cantada amb Evaluna i van interpretar “Índigo”.

El següent artista en pujar a l’escenari de Cap Roig és Mika, que farà el seu concert aquesta nit. Demà serà el torn del grup Xiula i dilluns Sting serà l’encarregat de posar a ballar a tot el públic de Cap Roig. Ja entrem en la part final del festival, tot i que encara falten alguns dels concerts més esperats com el de “Morat” o Rigoberta Bandini entre d’altres.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).