Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Calonge Poble de Llibres i SSIBE recapten 3.676,90€ per la Marató de 3cat

Escrit per el 28 de Desembre de 2023

  • Calonge Poble de Llibres i SSIBE organitzen prop d’una vintena d’activitats per apropar la salut sexual i reproductiva a la població.

Aquest any per la Marató de 3cat, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) han unit esforços per centrar els continguts del segon aniversari de Calonge, Poble de Llibres en la col·laboració amb la Marató de TV3, que enguany s’enfocava en la salut sexual i reproductiva.

En total, s’han recaptat 3.676,90€, una de les xifres més altes aconseguides per l’entitat de salut, només superada per l’edició del 2014, centrada en les malalties del cor i quan es van recaptar fins a 4.339€.

Ens explica el desenvolupament de la jornada la Yolanda Casabella, coordinadora de llevadores del SSIBE.

Del 6 al 17 de desembre, Calonge s’ha bolcat amb la temàtica, que s’ha abordat des de diferents perspectives i etapes vitals, com són la infància, l’adolescència, la maternitat o el climateri, assolint així una proposta per a tots els públics. Pel municipi hi han passat noms com Les Bertranettes, Neus Borrell, Bru Ferri, Claudia Arias, Raquel Tulleuda, Mireia Darder, Laia Casadevall, Carla Romagosa i Carlota Gurt, entre d’altres

10 anys col·laborant per la Marató

És el desè any que SSIBE col·labora amb la Marató i enguany hem volgut apropar la prevenció i la promoció de la salut més enllà dels nostres centres. Per això, hem unit esforços amb una iniciativa cultural com és Calonge Poble de Llibres per així empoderar la ciutadania, oferir-los informació i eines per a resoldre dubtes i prendre decisions de cara a la seva salut sexual i reproductiva a partir de llibres i literatura ja escrita.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).