Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Busquen figurants per un videoclip d’Ana Mena i Rocco Hunt

Escrit per a 27 de Maig de 2021

  • La gravació es farà a Calella de Palafrugell aquest cap de setmana del 29 i 30 de maig.

La productora Cutfilms rodarà aquest cap de setmana un videoclip amb dos artistes internacionals. La gravació es farà en diversos espais de Calella de Palafrugell. La productora buca 2 homes i 2 dones entre 50 i 60 anys i també 10 dones i homes amb edats entre 20 i 40 anys.

Per a poder participar del rodatge

cal enviar un correu electrònic a produccion@cutfilms.es amb l’assumpte ‘Figuración Videoclip‘. A més, cal enviar una fotografia, les dades de contacte, l’edat i la disponibilitat. En concret el rodatge es farà els dies 29 i 30 de maig i es tracta d’una feina remunerada.

Desireé Guedella, del departament de Producció de Cutfilms dona els detalls del que estan buscant per aquest rodatge. Explica que han escollit Calella de Palafrugell perquè “nos ha fascinado desde el minuto 1

Recorda que és molt important tenir disponibilitat des de primera hora del dissabte, ja que el rodatge començarà molt aviat. Tot i que els detalls de les localitzacions se’ls hi donarà a les persones escollides per participar de la filmació.

A més, destaca que en poques hores ja han rebut una vintena de correus amb gent interessada per participar de la producció. Podeu escoltar l’entrevista íntegra a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *