Bons resultats per l’hoquei i l’handbol aquest cap de setmana

Escrit per el 1 de Febrer de 2021

• Victòria concluent del Club Hoquei Palafrugell a la pista del Mataró
  • Una victòria i una derrota del Garbí en el seu doble enfrontament amb el Granollers

Xevi Garcia va definir a la prèvia aquest partit com importantíssim per a la magnífica temporada que està fent el CH Palafrugell. La visita al cuer de la categoria havia de servir per enfonsar directament un rival i mantenir-se en les posicions mitjanes de la taula.

L’ensurt al cos ens el van posar al sortir a pista amb el cap ple de pardals. Un 2 a 0 favorable als locals en només 8 minuts (dos gols de Lladó). El mal presagi que vam témer no es va complir, sobretot per la reacció d’equip amb la moral pels núvols, i que va donar un cop de punt d’autoritat a la taula.

Canet (que va fer 4 gols) va posar l’empat en tant sols 2 minuts i, a partir d’aquí, ja només va existir el Palafrugell, que va aconseguir el seu primer triomf fora de casa aquesta temporada.

Xevi Garcia, l’entrenador palafrugellenc, ens explica com va viure el partit.

Aquest dissabte un altre partit compromès davant un conjunt un pèl per enlaire a la classificació, el Patí Voltregà. No hi ha enemic petit però ara per ara el Palafrugell és un rival a témer.

Segueix la bona marxa de l’Handbol Garbí

El Garbí va segellar els dos partits del cap de setmana amb una victòria i una derrota. Els dos encontres es van resoldre amb la màxima igualtat, davant del Granollers. Els homes de l’Uri Sierra van tornar a puntuar altre cop, com fa quinze dies davant del Canovelles. La propera doble jornada, d’aquí dues setmanes, davant del Gavà. L’Uri ens explica com van anar els partits.