Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Bon temps a partir de dijous

Escrit per el 11 d'Abril de 2022

  • Dimecres al matí pot caure alguna gota.
  • Les temperatures no canviaran gaire durant la Setmana Santa.
  • Hi haurà mar de fons, especialment dimecres.

La setmana ha començat amb el cel enterbolit, però s’ha asserenat amb el pas del matí. No obstant això, tornaran els núvols baixos a la tarda i aniran en augment a la nit. També bufarà vent de garbí que minvarà a la nit. Ens ho explica Josep Pascual de l’Observatori Meteorològic de l’Estartit.

A partir de demà, el temps serà canviant, típic de la primavera. El vent marítim afavorirà l’augment de la humitat i els núvols, especialment dimecres. Fins i tot, llavors podria caure alguna gota durant les primeres hores del dia, però poc destacables.

Cel amb algun núvol. Arbre florit
Fotografia: Miquel Galceran

Millora del temps el dijous

El dijous canviarà el temps i arribarà l’estabilitat meteorològica, tot i que Pascual apunta que els pronòstics poden canviar fàcilment a la primavera. Segons els models actuals, es deixaran enrere les pluges. Seguirà la humitat alta pel vent de component marítim que es mantindrà.

Les temperatures no canviaran gaire, causat per l’efecte del vent marítim que no serà càlid, ja que la temperatura del mar està entre 13 i 14 graus.

Mal temps per qui vulgui barquejar

Per acabar, tot i que el temps millorarà a partir de dijous, no serà el més adequat per qui vulgui passar els dies festius al mar. El vent marítim ocasionarà mar de fons, especialment dimecres.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).