Bolsova avança al US Open dels Estats Units

Escrit per el 2 de Setembre de 2020

• Es va imposar a la suïssa Jil Teichmann per un 7-6 i 6-2. La propera rival serà la local Madison Keys, número 14 del món.

Imatge Carmen Mandato/USTA

Aliona Bolsova avança al US Open del Estats Units després d’imposar-se en dos sets a la suïssa Jil Teichmann. La palafrugelleca s’ha imposat per 7-6 (3) i 6-2 en 1h 48 minuts. El partit ha estat marcat per l’efectivitat del primer servei de Bolsova. En aquest sentit, ha aconseguit fins a 9 aces (serveis directes).

En un primer set més disputat en les que les dues tennistes s’han trencat en una ocasió el servei, el segon però, ha estat clarament per Aliona Bolsova. A més dels 9 aces de la tennista palafrugellenca cal destacar que Teichmann no ha aprofitat els avantatges per trencar el servei de la seva rival. D’altra banda, els més de 40 errors no forçats de la suïssa també han ajudat a que la victòria de Bolsova hagi estat més còmode.

Ara, la seva propera rival, serà la nord-americana Madison Keys, la 14 del rànquing mundial i setena favorita del torneig. El partit tindrà lloc demà 3 de setembre a les 17h a Catalunya.