Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Banc de Sang i Teixits arriba de nou a Palafrugell el dissabte 22 de maig

Escrit per el 19 de Maig de 2021

  • Un cop més, el Banc de Sang i Teixits s’atura al nostre municipi per acollir les màximes donacions de sang possibles.
  • La campanya tindrà lloc el dissabte 22 de maig de 10 a 14 h i de 16 a 20.30h.

Establim contacte amb la tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta per comentar la pròxima campanya de donació de sang. Aquesta se celebrarà el dissabte 22 de maig al Casal Parroquial de Palafrugell. A continuació, Casacuberta ens parla sobre la donació de sang d’aquest dissabte i altres temes com els dubtes enfront de la vacunació de la COVID-19.

En primer lloc, tal com indica Casacuberta a continuació, la campanya de Donació de Sang tindrà lloc al Casal Parroquial en els horaris de 10 a 14h i de 16h a 20.30h.

Convé ressaltar que, tot i l’aixecament de l’estat d’alarma, s’ha de continuar amb el sistema de reserva prèvia a la Donació de Sang.

Sobre la reserva d’hora, es pot realitzar a través del web del Banc de Sang i Teixits. En aquest sentit, si el o la donant no arriba a l’hora exacta, Casacuberta avança que s’hi pot anar igual.

A continuació, Casacuberta desmenteix alguns dels mites relacionats amb la incompatibilitat de la vacunació per la COVID-19 i la donació de sang.

En aquest sentit, afegir que per qualsevol dubte el públic donant es pot dirigir al número del cartell a continuació. Tot seguit, la Meritxell enumera les condicions ideals del o la donant.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).