Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Baixada de les temperatures per Nadal

Escrit per el 21 de Desembre de 2020

  • Els primers dies fins a la vigília de Nadal, tindrem un temps tranquil acompanyat de vents fluixos de garbí i temperatures suaus.
  • La nit de vigília de Nadal, vents provinents del nord s’instal·laran al territori deixant anar alguna pluja feble i acompanyats de tramuntana.
  • A partir de divendres de Nadal i al llarg de dissabte de Sant Esteve, ens acompanyarà la tramuntana i una baixada de les temperatures notable.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Aquesta setmana comptem un cop més amb la trucada d’en Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit, per conèixer la previsió meteorològica. A més de parlar sobre el temps que hem viscut aquest darrer cap de setmana, també avançarem quines són les previsions per als pròxims dies festius. En concret, la vigília de Nadal, Nadal i Sant Esteve.

Per iniciar la previsió, parlem amb Pascual sobre el temps d’aquest últim cap de setmana. Dissabte, amb algunes hores de sol, vam viure un temps regulat. Però diumenge, el cel es va presentar més tapat i amb alguns plugims al territori. Tot plegat, un temps variable amb temperatures suaus.

A continuació, en Josep ens recorda que encara no hem viscut una baixada de les temperatures rellevant.

Pel que fa al temps d’aquesta setmana, serà canviant. Tot seguit, Pascual ens avança que els primers dies fins a la vigília de Nadal, tindrem un temps tranquil acompanyat de vents fluixos de garbí i temperatures suaus.

Seguidament, la nit de dijous a divendres, a més de ser vigília de Nadal, serà nit de canvis en les masses d’aire. Vents provinents del nord, s’instal·laran al territori deixant anar alguna pluja feble i acompanyats de tramuntana que “ens recordarà que som a l’hivern”.

A partir de divendres, baixaran les temperatures

D’altra banda, des del divendres de Nadal i al llarg de dissabte de Sant Esteve, en Josep ens avisa de la presència de tramuntana i una baixada de temperatures notable. Això si, amb la presència de sol al llarg de les hores diürnes.

Per concloure, des de l’Observatori de l’Estartit, en Josep ens recorda que el mar es troba en 14,5 graus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).