Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Babelia & Other Stories al Museu Can Mario

Escrit per a 3 de Juny de 2019

  • Fins el 16 de novembre es pot visitar l’exposició de Stella Rahola al museu de la Fundació Vila Casas
  • Un recorregut per l’evolució de l’arquitectura i els materials que s’utilitzaven

La mostra Babelia & Other Stories reuneix els darrers treballs de l’arquitecta i escultora Stella Rahola Matutes (Barcelona, 1980). Comissariada per Glòria Bosch i Mercè Vila, la mostra reformula, a través del continu estudi de les tècniques, la resistència i els límits dels materials, amb la porcellana, el vidre o el metall com a protagonistes.

La recerca artística de Stella Rahola es basa en l’estudi profund dels materials, seguint mètodes tradicionals i manuals. De fet, cada material treballat ha estat elaborat en diversos punts del planeta, buscant els indrets en els que es treballen millor. Així ho explicava l’artista a Ràdio Palafrugell.

Entre d’altres materials, a l’exposició s’hi poden veure treballs amb la porcellana, el vidre o el metall. A més, al final de l’obra hi ha dos peces en les que es fan servir tècniques ancestrals: la cianotípia i el col·lodió humit.

Per tant, amb aquestes dues tècniques, de nou es revela en el que s’ha convertit l’arquitectura de les ciutats. El treball que Rahola presenta a Can Mario forma part del seu projecte de màster londinenc, en què aborda la ruptura del somni de la ciutat utòpica.

Podeu escoltar la conversa sencera amb Stella Rahola, autora de Babelia & Other Stories en el següent arxiu.

Aquesta és la darrera proposta del Museu Can Mario, de la Fundació Vila Casas. La mostra estarà oberta fins el 17 de novembre.

Babelia & Other Stories Stella Rahola, Museu Can Mario Fundació Vila Casas
Stella Rahola al final del recorregut de Babelia & Other Stories

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *