Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Parlem amb tots els protagonistes de la Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell

Escrit per el 2 de Juliol de 2022

La 55a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell tindrà lloc avui dissabte 2 de juliol a les 22:15h del vespre a la platja del Port Bo de Calella. Aquest any comptarà amb la participació del grup Arjau, la Neus Mar, el grup Peix Fregit i el grup Port – Bo.

Hem pogut entrevistar a la Neus Mar, una de les protagonistes d’aquest dissabte, que segons ens ha informat cantarà peces com per exemple “La Rosina”, un tema d’en Josep Bastons, i molts més.

Jordi Tormo, membre del Peix Fregit, també ens ha avançat que faran un repertori més aviat popular, amb un parell d’havaneres clàssiques en Castellà i tres cançons d’en Josep Bastons.

Un dels altres protagonistes d’aquesta Cantada d’Havaneres és en Carles Casanovas, director musical del Port Bo, i ens ha explicat que han decidit fer una peça de cada un dels directors de la colla de tots aquests cinquanta-cinc anys, que per primera vegada a la història Port Bo cantarà 5 cançons en Català.

I per últim tenim a en Jordi Grau, membre del grup Arjau, que ens ha expressat les ganes que tenen que arribi el dia i poder cantar a casa en un entorn fantàstic.

Una de les bones notícies d’aquest any ha sigut la promoció que s’ha fet des de la base de la cantada d’havaneres, realitzada per la Beth Mestre, i la seva iniciativa de cantada d’havaneres pels més petits.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).