Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Avui a Calella de Palafrugell; Llibres i cinema a la fresca

Escrit per a 29 de Juliol de 2022

  • Avui, dia 29 de juliol, l’AVAC ens proposa dues activitats: una presentació del llibre “El poder de les Formigues”, escrit per Enric Godó i cinema al carrer amb la pel·lícula “Testigo de cargo”.

En primer lloc, avui a les 7 de la tarda a la Plaça de Les Escoles (més conegut com el jardinet de correus) es farà la presentació del llibre “El poder de les Formigues” escrit per Enric Godó. La presentació serà teatralitzada amb l’Espardenya Teatre.

Aquest llibre narra la història de com el nostre país es va situar al mapa estratègic mundial gràcies a l’arribada de la humanitat a la lluna. Es remarca la importància de la inquietant conversa que van tenir els tripulants de l’Apollo 11 amb Houston quan van sobrevolar la cara oculta de la lluna, és un dels secrets més ben guardats de la història.

En aquest llibre sabràs part de la veritat i de com una colla de líders novells en l’escena internacional com Sarkozy, els Obama, Angela Merkel o el papa Benet XVI, van bregar com van poder amb aquesta espasa de Damocles.

Com bé ens explica Godó, Michael Jackson, Lady Gaga i un meteoròleg de TV3 amb llicència per conduir excavadores són alguns dels personatges que posaran el seu granet de sorra per que passis una bona estona llegint fets increÏbles i surrealistes.

La segona activitat que es farà avui és el “Cinema al carrer” a la Plaça de l’Església de Calella, a les 10 de la nit. Es projectarà la pel·lícula “Testigo de Cargo”. Aquesta explica la història de l’advocat Wilfried Robarts que torna a la seva oficina després d’una llarga malaltia. Tot i això, accepta el cas de l’acusat d’assassinat de Leonbard Vole.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *