Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba l’estiu i també ho fa el bus Julivia

Escrit per a 7 de Juliol de 2021

  • El bus turístic que uneix el centre de Palafrugell amb els nuclis de platja del municipi es posa en marxa el proper divendres 9 de juliol.

Del 9 de juliol fins el 19 de setembre torna a posar-se en funcionament el bus Julivia. Així, arriba l’estiu i també ho fa el bus Julivia que recorrerà els principals punts d’interès de Palafrugell per facilitar la mobilitat als visitants i vilatans. El Julivia bus reforça així el servei en els nuclis costaners, unint Palafrugell amb Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell i espais emblemàtics turísticament com poden ser el Far de St. Sebastià i Cap Roig.

Blanca Moncosí, tècnica de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell explica que aquest servei s’ofereix per vuitè any consecutiu. A més, recorda que com l’any passat, les mesures COVID hi continuaran presents, com l’ús de la mascareta.

Respecte la ruta del bus turístic, serà la mateixa que en els darrers anys i tindrà una durada de prop de 90 minuts. La Blanca dona més detalls de la freqüència de pas.

D’altra banda, també recorda que amb el tiquet d’un dia els usuaris podran pujar i baixar tantes vegades com vulguin. La sortida del Julivia sempre es farà des de l’estació d’autobusos de Palafrugell. El servei es farà en un autobús descapotable de 34 places més el conductor (amb possibilitat de 29 places, més 1 persona amb mobilitat reduïda).

Per la seva banda, el preu dels bitllets continua igual que la temporada anterior. Així, els menors de 4 anys no cal que paguin per pujar-hi.

Els tiquets del bus es poden comprar a les Oficines de Turisme, a la taquilla de Sarfa, al càmping Calella de Palafrugell (La Siesta) i al mateix bus.

Una mitjana de 5.000 usuaris cada estiu

El bus “Julivia” arriba enguany al seu vuitè estiu consecutiu, i és possible gràcies a la col·laboració entre l’empresa SARFA, del grup Moventis, i l’Ajuntament de Palafrugell. Cada any son més de 5.000 persones els usuaris que utilitzen aquest servei de transport.

El servei té com a objectiu millorar la mobilitat amb transport públic entre els nuclis costaners i la vila, dinamitzant els recursos territorials turístics i, així, minimitzar el volum de vehicles privats als nuclis costaners. Alhora es pretén que sigui un recurs turístic més, dins l’oferta del municipi.

Dolors Puignau i Enric Gimeno, gerent de l’empresa Sarfa; Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell; i Joan Vigas, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafrugell.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *