Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba la primera edició de La Calellenca a Calella de Palafrugell

Escrit per el 8 de Setembre de 2023

  • Durant el cap de setmana organitzaran activitats gastronòmiques i musicals al passeig del Canadell de Calella.

Calella de Palafrugell celebra la primera edició de La Calellenca aquest cap de setmana. És una iniciativa de la comissió de joves de l’Associació de Veïns i Amics de Calella, Serrans i Julivies. Durant dos dies organitzaran activitats gastronòmiques i musicals al passeig del Canadell de Calella.

La programació començarà el dissabte, 9 de setembre. De 17 a 24 hores, faran una mostra de cervesa artesana de proximitat amb les marques REFU Fàbrica alternativa, Poch’s Cervesa artesana, FdL Beer Project i La Plaga. També, Peixos Mielgo farà un show cooking. En parla Jordi Rubió, secretari de l’AVAC i membre de la comissió.

A les 18.30 hores faran un espectacle infantil de canta contes.

A part, al llarg dels dos dies hi haurà actuacions musicals. Dissabte a les 22 hores hi actuarà Gerard Solano amb pop i rock. I el diumenge, a les 19 hores hi haurà la música de Les Meriterrànies, amb una proposta de rumba. I, per acabar a les 21 hores hi actuarà el DJ Adri Martín i a les 23 hores, el DJ Fèlix Torra. Tots dos faran una proposta musical amb cançons de tots els temps.

Totes les activitats seran al passeig del Canadell de Calella. Durant les actuacions, hi haurà servei de bar. La iniciativa ha nascut de la comissió juvenil Serrans i Julivies per desestacionalitzar el turisme de la població. Enguany, ja van participar a la Festa Major i volen organitzar noves propostes els pròxims mesos.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).