Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba La Comerçiada: “Reivindiquem tot el que aportem el petit comerç”

Escrit per el 16 de Novembre de 2023

  • El comerç de proximitat es reivindica amb la seva Festa Major just a l’inici de la campanya de Nadal
  • Verónica Serralvo i Albert Gómez, de l’associació Oohxigen, animen a participar en aquesta celebració als comerços associats

El petit comerç de les comarques de Girona celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Es tracta de La Comerçiada, un nou esdeveniment de reivindicació dels establiments de proximitat. Enguany, l’han impulsat des de l’associació de comerciants Oohxigen, de Palafrugell, i arriba a prop de 600 establiments de tota la demarcació.

Verónica Serralvo i Albert Gómez, de l’Oohxigen, expliquen que volen reivindicar que “les grans superfícies no aporten tots els valors i proximitat del petit comerç”. A Palafrugell hi ha 70 establiments adherits, que oferiran sortejos, regals, o xerrades.

La jornada comença aquest divendres i fins diumenge, el cap de setmana abans del Black Friday i a les portes de la campanya de Nadal. Per això, des d’Oohxigen expliquen que l’objectiu és establir La Comerçiada com l’inici de l’època de compres festives.

A les xarxes d’Oohxigen hi ha els detalls de les activitats que oferiran els diferents establiments. A més, l’associació premiarà la fotografia més divertida que els clients es facin en el marc de La Comerçiada. I durant tot el cap de setmana, Ràdio Palafrugell participarà en la Festa Major del comerç reemetent des d’aquest dissabte alguns dels episodis del podcast A Prop, de Ruth Gayoso, fet conjuntament amb Oohxigen.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).