Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba el Cercle de Dones a Palafrugell

Escrit per el 29 de Novembre de 2022

  • L’objectiu és organitzar un cercle per a dones cada mes.

A partir del dijous, 1 de desembre arribarà el Cercle de Dones a Palafrugell. Serà al Delacruz Salón situat al carrer del Raval Inferior, 12. Aquesta iniciativa va començar-se a plantejar fa més de dos anys, però no va dur-se a terme per la pandèmia. No obstant això, ara s’ha decidit impulsar-ho, tal com explica Christelle Le Guillard.

La voluntat és programar una activitat mensual d’una hora i mitja de durada a partir de les 19 hores, en alguns dels espais destinats al públic femení. Le Guillard remarca que es busca que no hi hagi jerarquies i només una figura guia per conduir l’activitat. La voluntat és que totes les veus siguin igual d’importants.

El principal propòsit és disposar d’un espai segur on les dones puguin expressar el que necessitin, sovint temes que no es tracten en altres contextos.

Le Guillard és educadora sexual i creadora del projecte Kerala Coach. Es dedica a oferir acompanyament en processos d’alliberació de traumes, l’enfocament d’una sexualitat conscient, la intimitat i les relacions. Va estudiar per ser dissenyadora gràfica, però va canviar el seu rumb professional.

Aquest canvi va decidir-lo després dur a terme un projecte relacionat amb la sexualitat. Va començar a descobrir més sobre el tema i a entendre vivències pròpies. Per aquest motiu, es formà i acabà compartint tot el coneixement que tenia. La seva primera formació va ser de corrents orientals.

Les inscripcions per a participar en el Cercle de Dones es poden fer a través del correu info@keralacoach.com o per WhatsApp al 626 06 57 74.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).