Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba de nou la Marxa de la Garoina

Escrit per el 24 de Maig de 2022

  • Aquest diumenge gaudirem de la 36a edició

Arriba l’esperada 36ª Marxa de la Garoina 2022, que tindrà lloc el diumenge 29 de maig. En el següent enllaç podeu fer-ne les inscripcions:

INSCRIPCIONS 36ª MARXA GAROINA 2022

L’Agrupació Excursionista de Palafrugell organitza la 36ª Marxa de la Garoina amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell. Del funcionament de la marxa i dels dos recorreguts de l’edició d’enguany ens en parla el seu president, en Carles Compaña.

La participació a la marxa està oberta a tothom i la sortida s’efectuarà a les 8h del matí des dels Ametllers. Com hem comentat, hi ha dues distàncies. La distància de la volta llarga és de 17 km aproximadament, mentre que la volta curta és de 9 km.

INFORMACIÓ INSCRIPCIONS 

El cost de la inscripció online serà de 5€ (adults) i gratuït (menors d’edat) si són socis de l’AEP, i de 8€ (adults) i 4€ (menors) si no són socis. També es podrà inscriure’s de forma presencial el mateix dia de la marxa, per 10€ (adults) i 5€ (menors d’edat). Per la participació dels menors d’edat serà necessària l’autorització signada del pare/mare o tutor/a legal, així com l’autorització de drets d’imatge. Descarregueu-vos-la AQUÍ.

RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

La marxa transcorre per camins i corriols, vora rieres i per camins de ronda. Cal respectar els valors naturals, socials i culturals del territori.

La Marxa de la Garoina és un dels vaixells insígnia de l’agrupació palafrugellenca, que també serveix per a la recuperació i conservació de camins i corriols del nostre territori, tal i com ens recorda el seu president.

Rafel Corbí/Ràdio Palafrugell


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).