Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arranca la Festa Major de Llofriu

Escrit per a 23 d'Agost de 2019

Entrevista completa amb els representants de la comissió organitzadora de la Festa Major de Llofriu, Josep Estanyol i Montse Alsina

Durant els dies 23, 24 i 25 d’agost la Festa Major de Llofriu, una de les més emblemàtiques de casa nostra, estarà vigent. Convidem a Josep Estanyol i la Montse Alsina, de la comissió organitzadora de la Festa Major de Llofriu perquè ens informin del programa.

Segons els dos organitzadors la festa serà força semblant a la de l’any passat, ja que acostuma a funcionar molt bé i rep una bona resposta del públic.

Programa de la Festa Major de Llofriu

Moltes de les activitats estan pensades per gaudir en família i els organitzadors es lamenten que activitats passades com la Festa Jove ja no funcionessin.

Aquest és un dels esdeveniments més esperats de l’any i que l’associació de veïns i amics de Llafranc, de la qual forma part la comissió organitzadora, hi posa molt esforç i treball.

Respecte el que es fa avui divendres, afegim que les entrades per la botifarrada juntament amb el concert d’aquesta nit estan a la venda al Teatre de Palafrugell pel preu de 10 €.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *