Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquests són els guanyadors del premi Tom Sharpe

Escrit per a 29 d'Abril de 2022

Avui ha tingut lloc el lliurament de la 5a edició dels Premis Tom Sharpe, organitzats per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Tom Sharpe. Els Premis són una eina per reconèixer el coneixement de la llengua anglesa entre els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat del municipi. Aquest any s’han presentat 40 redaccions finalistes.

L’objectiu del concurs és crear i difondre un interès viu per la literatura anglesa entre les generacions joves. A banda de l’idioma en què han d’estar escrites, l’únic requisit de les redaccions és que comptin amb un to humorístic i sarcàstic, tan representatiu de la literatura de Tom Sharpe. En aquesta edició han participat l’Institut Baix Empordà, l’Institut Frederic Martí Carreras, l’Escola Sant Jordi i el Centre Prats de la Carrera.

Josep Piferrer, alcalde Palafrugell, Mònica Alcalà, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, Montserrat Verdaguer, presidenta de la Fundació Tom Sharpe, i Núria Aupí, cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, han lliurat els reconeixements als guanyadors, en un acte al Teatre Municipal de Palafrugell. 

Els guanyadors ha estat els següents:

4t d’ESO INS. Baix Empordà 
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Irene Margherita Campolo.

4t d’ESO INS. Frederic Martí Carreras 
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Duna Lledó García.

4t d’ESO Escola Sant Jordi 
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Pau Marimont Pellicer.

4t d’ESO Centre Prats de la Carrera 
Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció d’Iris Casas Barrera.

1r Batxillerat INS. Baix Empordà 
Trofeu i premi de 125 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Isaac Peña Estapiña.

1r Batxillerat INS. Frederic Martí Carreras 
Trofeu i premi de 125 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Mireia Costas Tulla.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *