Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquesta setmana continuarà la calor, per sobre de la mitjana de l’agost

Escrit per el 21 d'Agost de 2023

  • Els dies continuaran assolellats, tot i que a la tarda el cel podrà quedar ennuvolat per l’arribada de les restes de les tempestes de muntanya.

La setmana continuarà amb temperatures més altes que la mitjana. Alguns models meteorològics apunten que podria haver-hi un canvi de temps a finals de setmana, però Josep Pascual, de l’observatori meteorològic de l’Estartit, explica que caldrà esperar-se a veure com evolucionen els pròxims dies.

Els dies continuaran assolellats, tot i que a la tarda el cel podrà quedar ennuvolat per l’arribada de les restes de les tempestes de muntanya. El vent serà feble i de garbí, que afavorirà les temperatures altes. En parla Josep Pascual.

Calella de Palafrugell (21-08-2023)
Calella de Palafrugell (21 d’agost de 2023). Fotografia: Miquel Galceran

Per ara, els models meteorològics apunten un canvi de temps aquesta setmana. Pascual explica que podria arribar a partir de diumenge. Comenta que si hi ha precipitacions, hi ha el risc que puguin ser violentes.

La temperatura del mar a la superfície és de 26,12 graus, per sobre de la mitjana de l’agost i la més alta registrada l’any 2023. L’any passat es va mesurar la màxima de 27,5 graus.

Per altra banda, Pascual no ha detectat cap anomalia en el nivell del mar pel terratrèmol del passat diumenge a la nit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).