Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest divendres es reflexionarà sobre l’impacte tecnològic a la Biblioteca

Escrit per el 12 de Gener de 2023

  • Es comptarà amb la presència dels autors Pau Valls i Júlia Martín.

Aquest divendres, 13 de gener a les 18 hores es presentarà el llibre En què pensen els robots? Un diàleg sobre els reptes ètics en l’era digital de Pagès Editors a la Biblioteca de Palafrugell. La publicació permet reflexionar sobre alguns conceptes de la tecnologia i la seva influència en la societat. Ho destaca un dels autors, el filòsof Pau Valls.

També, es tracta el pes tecnològic en tots els sectors socials, com l’educació, la salut o les relacions socials, entre altres. Mitjançant l’ètica i la filosofia, es reflexionarà sobre quin és l’impacte de la tecnologia en la societat i especialment, en els i les adolescents.

En el llibre, es plantegen diferents punts de vista sobre la tecnologia, des de l’odi a la defensa ferma.

Pau Valls, nascut a Llafranc l’any 1991, és graduat en filosofia a la Universitat de Girona i amb un màster en Ciutadania i Drets Humans per la Universitat de Barcelona. Actualment, és professor a la Universitat de Vic. Per altra banda, Júlia Martín, nascuda a Barcelona l’any 1990, és doctora en Bioètica i Ètiques Aplicades i amb un màster en Ciutadania i Drets Humans per la Universitat de Barcelona. També, ha cursat el màster en Bioètica i Dret (UB) i el postgrau en Pedagogia Hospitalària (UB). Ara, és investigadora en els grups de recerca Aporia i GISME (UB), entre altres.

Les places de la presentació són limitades. Es poden fer les inscripcions a la Biblioteca trucant al telèfon 972 30 48 09 o enviant un correu electrònic a biblioteca@palafrugell.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).