Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest dilluns comencen les obres del desdoblament de l’avinguda d’Espanya

Escrit per el 11 de Març de 2022

  • El desdoblament permetrà millorar la mobilitat en vehicle, però també la dels vianants i ciclistes.
  • El projecte, que s’executarà al llarg de més de mig any, tindrà un cost total d’aproximadament uns dos milions d’euros.

El pròxim dilluns començaran les obres de la primera fase del desdoblament de l’Avinguda d’Espanya, una de les vies més transitades de Palafrugell i que suposarà un canvi per a la mobilitat d’entrada al municipi i d’accés a les platges.

Aquesta primera fase comprèn l’adequació de la plaça Josep Pallach fins al carrer d’Àngel Guimerà. El regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell, Pau Lladó, repassa en què consistiran aquestes actuacions.

Mentre durin les obres, el trànsit hi podrà seguir circulant, ja que la part d’obra es tancarà amb un perímetre de tanques i es deixaran dos carrils de circulació, més estrets, en els dos sentits de la marxa. Així, mentre es treballi en una banda de l’avinguda, restaran oberts dos carrils de circulació, un sentit cap a la plaça Pallach i l’altra, cap a la plaça Floreal.

Per acabar, Lladó remarca que aquestes obres permetran millorar molt la mobilitat del municipi, no només per anar als nuclis de platja. Beneficiarà als veïns que accedeixen als seus habitatges per la Sauleda o pel carrer Ample. També, es beneficiarà la mobilitat a peu i en bicicleta.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).