Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Anul·lats els actes previstos de la Diada a Palafrugell

Escrit per a 11 de Setembre de 2019

  • Les inclemències meteorològiques de les darreres 24h han fet suspendre tots els actes que hi havia organitzats.
  • Per tercera any consecutiu la celebració havia de tenir lloc als jardins de Can Bech (davant l’Ajuntament)

L’Ajuntament ha decidit anul·lar els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Palafrugell. La pluja i el mal temps de les darreres 24h ha provocat la suspensió dels actes que havien de servir per celebrar la Diada. Per tercer any consecutiu, la celebració hauria tingut lloc als jardins de Can Bech, just davant del consistori.

Els actes de la Diada a Palafrugell s’havien d’iniciar a 2/4 d’11 del matí a la plaça Nova amb l’actuació de la colla castellera dels Marrecs de Salt. A continuació, una cercavila portava la gent fins els jardins de Can Bech. Era, en aquest punt, on s’havia de desenvolupar l’acte institucional de la Diada.

Per tant, també queden suspesos la segona actuació castellera dels Marrecs de Salt, acompanyats del seu grallers. Així com, el parlament de l’alcalde del municipi Josep Piferrer. No obstant això, el missatge institucional es farà circular a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament i, també per la nostra sintonia.

A més, a més, també queda anul·lada la hissada de la Senyera al so d’Els Segadors, que havia d’interpretar la Punt Cat Cobla i la coral Nit de Juny.

Per últim, el vermut popular i la ballada de sardanes que serviren com a tancament dels actes de la Diada a la vila, també han estat suspesos..

Actes de la Diada de Catalunya a Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *