Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Anna Ferrer Segura: un somni fet realitat

Escrit per a 1 de Febrer de 2022

  • La cantant palafrugellenca presenta el seu disc de debut
  • L’Anna, mestra a l’Escola Sant Jordi, publica “Un Crit A La Vida”

Massa vegades a la vida deixem que els nostres somnis s’escapoleixin entre els nostres dits. No ens n’adonem, i el temps, aquest amic que no té pietat, s’escola per cada una de les esquerdes de la nostra ànima.

Per això, és un enorme plaer trobar-te amb persones que no volen haver-se’n de penedir anys enllà. L’Anna Ferrer Segura, palafrugellenca, mestra, cantant de vocació, ha trobat l’escletxa per on fer florir el seu innat talent. Com ella mateixa ens diu, han estat dos cops molt forts que l’han fet sortir de la seva zona de confort. Dues pèrdues que l’han fet fer un crit a la vida, 5 precioses troballes en format de cançó.

Amb aquesta sortida de la zona de confort, l’Anna ha tornat a recuperar les ganes de viure la música. I al mateix temps, abandonant el pensament de ser incapaç de cantar i compondre perquè “ja era gran”. Un pas que li ha permès combinar la passió d’ensenyar amb la de viure la música i alhora, regalar-nos cinc cançons.

“Les experiències et fan créixer. Ara em sento amb més vida i més jove que mai.”

Escriure, compondre, cantar li han permès compartir les seves reflexions, els pensaments, les creacions… Han passat de ser en una llibreta a ser compartides per qui les vulgui escoltar, per qui se les pugui sentir seves.

Amb aquesta música no espero res, que vingui el que hagi de venir. Si és poc, bé, i si és molt, també.

Vida, agraïment i amor

Amb aquestes peces que surten a la llum, Anna Ferrer Segura fa un cant a la vida, un agraïment a la terra que li ha donat tants records i que l’ha ajudat a compartir els moments més difícils. Però alhora, també hi trobem moltes paraules d’amor.

Còmplices és la cançó que hi transmet més l’amor i que la dedica al seu company de vida. Amb ella exposa que vol seguir sent al seu costat, perquè quan estan junts, ella s’estima més a si mateixa. Alhora, és un missatge per viure l’amor lliure amb respecte, allunyant-se de les relacions tòxiques.

És quan canto que hi veig clar.

Última nit de primavera va ser la primera cançó que va escriure, durant l’estiu de l’any 2020 després de la pèrdua d’una de les seves amigues. Amb ella va ser conscient del gaudi que tenia cada estiu quan tenia temps per a la música, i com ho trobava a faltar durant l’hivern. Aquesta peça és un cant a voler viure tots els dies de l’any com els d’estiu, és a dir, llargs amb temps per a fer tot el que un desitja.

Aquesta terra és un amor a la terra, a l’Empordà, a tots aquells indrets que l’acompanyen en els bons moments, però també en els dolents. A aquells espais que li han regalat records i que n’hi podran donar molts més. Aquells llocs que li donen l’energia en els moments més complexos.

Pel que fa a la gravació, aquestes cançons van ser enregistrades als estudis Japan Records de Calonge. Anna Ferrer agraeix tota la feina feta.

Per acabar, també anima a qualsevol persona que vulgui fer projectes musicals amb ella, d’unir-s’hi per tirar endavant aquest i d’altres projectes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *