Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Agenda d’activitats per la primera quinzena d’abril a la Biblioteca

Escrit per a 9 d'Abril de 2021

  • El director de la Biblioteca Municipal, Joan Soler, ens avança l’agenda d’activitats per la primera quinzena d’abril.
  • Recordar que podeu seguir totes les novetats i activitats a les xarxes socials de la Biblioteca Municipal

Al llarg d’aquesta setmana, hem traslladat els nostres micròfons cap a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Palafrugell. A continuació, conversem amb el seu director, en Joan Soler, per conèixer les activitats programades al llarg de la primera quinzena d’abril.

En l’actualitat, la Biblioteca de Palafrugell treballa per combinar la virtualitat i la presencialitat en les seves activitats. En aquest sentit, han decidit celebrar alguns dels actes al Pati de la Biblioteca. Així ens descriu la situació en Joan Soler.

En primer lloc, aquesta tarda a les 19 h l’economista palafrugellenc Raúl García Duran presentarà dos dels seus últims llibres. En el mateix acte, obrirà debat sobre l’economia en el seu aspecte més social.

Seguint amb les activitats, el pròxim dijous 15 d’abril es presentarà el llibre Palafrugell desaparegut. Un llibre del fotògraf Enric Bruguera que forma part d’una col·lecció molt especial. A continuació, Soler ens avança qui estarà present a la presentació del llibre que ens parla sobre tot allò que ha anat desapareixent a la vila.

Una matemàtica “creativa i divulgativa”

Per concloure l’agenda d’activitats de les setmanes prèvies a la Diada de Sant Jordi, el dia 19 d’abril se celebrarà un club de matemàtiques impartit pel professor Xavier Valls. Així el presenta el director de la biblioteca:

Finalment, el director de la Biblioteca Municipal de Palafrugell recorda els protocols d’inscripció que s’han de seguir per tal d’ajustar-se a les mesures de seguretat i prevenció.

Convé destacar que en aquestes dates, la Biblioteca ja treballa amb diferents novetats literàries i d’assaig amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Recordar-vos que podeu seguir totes les novetats i activitats de la Biblioteca a les xarxes socials.

primera quinzena abril

Per recuperar la conversació completa amb el director de la Biblioteca Municipal de Palafrugell Joan Soler, podeu escoltar l’arxiu de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *