Adrià Ortega de l’AD Sauleda marca deu gols en nou partits

Escrit per el 17 de Novembre de 2022

• L’extrem de l’AD Sauleda, Adrià Ortega, es mostra molt content de la plantilla actual de l’equip.

L’extrem de l’AD Sauleda, Adrià Ortega, es mostra molt content de la plantilla actual de l’equip i dels resultats que estan assolint. Recordem que, de moment, els taronges només han perdut un partit. Reconeix que les bones sensacions les va tenir des de la pretemporada.

Ortega ha marcat deu gols en nou partits i afirma que no ha rebut ofertes d’altres equips per fitxar-lo. No obstant això, remarca que es troba molt a gust al conjunt palafrugellenc i que això, també beneficia el seu estat anímic a l’hora de marcar gols.

El jugador de l’AD Sauleda va formar-se al CF Begur fins als 18 anys, però també va jugar amb la UE Calonge a Segona Catalana i va viure un descens. A part, també ha passat per altres clubs com el Vilobí CF, el Sant Antoni CF o el FC Palafrugell.

Aquest darrer cap de setmana va marcar dos gols al camp del Blanes CD B, en un duel en el qual els locals van avançar-se al marcador amb un gol de Demba Drammeh (8′) i un posterior de Martín Flavio Fernández (43′). Malgrat això, Ortega en marcà dos (41′ i 44′), el segon de penal. Després del descans, Mohamed Karroum va sentenciar el duel per 2-3 al minut 60.

Per acabar, afegeix que li agrada jugar a futbol i que la Segona Catalana requereix molt esforç, malgrat això, si la Sauleda pugés, no tindria cap problema.

1. Blai el 17 de Novembre de 2022 a les 23:43

ADRI, així li deien al Begur F.C, per mi, és un dels millors jugadors de les comarcals gironinas, és evident té molta tècnica, que el fa ser un candidat a jugar en categories superiors,