Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Adéu a la tramuntana després de 6 dies

Escrit per el 22 de Març de 2021

  • Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit ens proporciona la previsió meteorològica per aquesta setmana.
  • Avança que després de la tramuntana, la primavera arriba amb un temps més tranquil.

Coincidint amb l’inici de la setmana, establim contacte amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Un dilluns més, ens ofereix la previsió meteorològica per la primera setmana de la primavera. A continuació, comparteix quines han estat les dades meteorològiques del darrer cap de setmana. Explica que aquesta tarda direm adéu a la tramuntana després d’un episodi de 6 dies.

En primer terme, Pascual ens recorda que des de fa una setmana ens ha acompanyat la tramuntana, però afirma que aquesta “té les hores comptades”.

Amb l’aturada de la tramuntana, les matinades seran més fredes però en les hores del centre del dia predominarà el sol. Això comportarà un temps més tranquil, amb núvols prims i temperatures més primaverals.

D’igual manera afectarà la temperatura del mar, que amb l’arribada de les hores de sol diürnes aquest es començarà a escalfar en contrast amb setmanes anteriors.

En síntesi, en Josep Pascual recorda que, tot i que la primavera ha arribat amb un temps tranquil, la seva característica principal és el temps canviant.

Per concloure, adjuntem la previsió meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit al complet en la que destaquem l’adéu a la tramuntana després de 6 dies.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).