Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Activitats del Museu del Suro

Escrit per a 21 de Novembre de 2020

  • La iniciativa Museu des de Casa porta activitats a diferents espais de casa nostra de manera virtual
  • El confinament perimetral és una bona ocasió per a visitar el Museu del Suro aquest cap de setmana

El Museu del Suro de Palafrugell ens convida al taller de manualitats ‘Dissenyem pissarres’, un dels tallers que formen part de “Els Museus a Casa”, una alternativa virtual del Festival d’Experiències Culturals Som Cultura. Tot i que n’hi ha de diversos colors i mides, podem crear una pissarra d’aglomerat de suro personalitzant-la al nostre gust. Necessitarem cinta de pintor, pinzells i pintura de dits. ⁣⁣

Podem trobar-ne a botigues de manualitats sense problema i a un preu assequible. Recomanem comprar-la sense marc perquè sigui més senzill de manipular. La Laura Requena, del Museu del Suro, ens ho explica.

Segueix el següent enllaç i anima’t!

I si vols, després pots compartir amb nosaltres imatges de la teva creació

El Museu des de Casa és l’alternativa virtual a una de les activitats més ben valorades del Festival d’Experiències Culturals Som Cultura, El Museu al Carrer, que va començar el dia 1 de novembre. Es tracta d’un conjunt de setze càpsules de tallers que proposen i patrocinen els membres de la Xarxa de Museus Gironins, que s’aniran penjant durant el mes que dura el festival. Els tallers estan pensats per tal que la gent el pugui fer des de casa seva, amb materials dels que ja disposi, en la seva gran majoria.

A la espera de com es desenvolupen els trams a partir de dilluns, la Laura ens comenta com estan preparant les properes activitats des del Museu del Suro.

Una bona manera de passar el confinament perimetral es, entre d’altres, visitar el Museu. Aquesta és la recomanació final de la Laura Requena.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *