Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Acord de col·laboració per a la “Radikal Ocean 52”

Escrit per a 18 de Juny de 2019

L’Ajuntament de Palafrugell i el Club de Natació Radikal Swim han signat un acord de col·laboració per a l’organització de la Radikal Ocean 52 Calella – Illes Formigues – Llafranc 2019. L’acord ha arribat a través de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). La Radikal Ocean 52 tindrà lloc el 12 i 13 d’octubre d’aquest any.

Aquest conveni estableix que l’Ajuntament mitjançant l’IPEP, l’àrea d’Esports i de Serveis i la Policia Local es compromet a facilitar el suport logístic necessari pel bon desenvolupament d’aquest esdeveniment.

La Radikal Ocean 52 és el nou nom que adopta la prova fins ara coneguda com a Radikal MarBrava. Enguany arribarà a la 11a edició i es disputarà entre Llafranc i Calella de Palafrugell.

En aquest sentit, la prova compta de tres travessies en aigües obertes de diferent distància. N’hi a una de 7km, una altra de 3,5km i, per últim, una darrera de 1,5km. A més a més, dissabte tindrà lloc la 3a Radikal Kids. Una prova pensada per infants d’entre 7 i 12 anys, podran nedar entre 50 i 200 metres.

Per últim, com a colofó, el diumenge, s’organitzarà la Radikal Relays (4×800), en la que relleus de 4 participants realitzaran cadascun els 800 metres de travessia a la badia de Llafranc; a més de moltes altres activitats al voltant de la prova. Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web del Club Natació Radikal Swim.

L’acord de col·laboració per a la Radikal Ocean 52 arriba poques setmanes després de la celebració de la 4a edició de l’Oncoswim, organitzada també pel CN Radikal. Gràcies aquesta prova s’han recaptat més de 40.000 euros destinats a la Fundació Oncolliga Girona per a la investigació del càncer de mama triple negatiu


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *