Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els “Diàlegs per a la igualtat” de la Biblioteca presenten “Pa de llimona amb llavors de rosella”

Escrit per el 23 d'Octubre de 2024

Pa de llimona amb llavors de rosella és una novel·la del 2016 de l’autora barcelonina Cristina Campos. Tracta sobre l’amistat femenina, els secrets guardats i receptes de pa oblidades. Però, sobretot, la història d’unes dones que aprenen a decidir, amb llibertat, sobre la seva vida i el seu futur. El 2021 se’n va fer una pe·lícula.

Si voleu participar als Diàlegs per a la igualtat, a la biblioteca hi trobareu un exemplar per a llegir l’obra i comentar-la el dia del club. L’activitat es porta a terme aquest dimecres dia 23, a les 6 de la tarda, presentada per l’Amàlia Valderrama i coordinada per la Montserrat Colomé. Aquesta activitat comptarà amb la presència virtual de la mateixa autora, com ens explica l’Amàlia.

Cristina Campos és llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va acabar els estudis a la Universitat de Heidelberg, on va treballar com a coordinadora del Festival Internacional de Cinema de la ciutat. Ja de tornada va començar la seva carrera professional en el sector cinematogràfic, professió que compagina amb l’escriptura. La seva primera novel·la, Pa de llimona amb llavors de rosella, s’ha convertit en un éxit, amb més de 250.000 exemplars venuts des de la seva publicació el 2016. S’ha traduït a deu llengües i l’adaptació cinematogràfica va aconseguir un gran èxit de públic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).