Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Segona victòria del curs per l’AD Sauleda i primer punt per al FC Palafrugell

Escrit per el 21 d'Octubre de 2024

Els taronges guanyen en la cinquena jornada i són vuitens, mentre que els blanc-i-negres aconsegueixen un empat. La Punxa CF ha perdut però el Mas Mascort FC ha guanyat

En la cinquena jornada del curs, l’AD Sauleda ha aconseguit la segona victòria de la temporada per 1 a 2 al camp del Farners CE. Els taronges han pogut aguantar l’avantatge al marcador per emportar-se tres punts que els fan escalar de l’onzena a la vuitena posició del grup 1 de Segona Catalana.

Mateix grup en què està el FC Palafrugell, que amb un empat sense gols a l’Estadi Josep Pla i Arbonès rebent a l’Escola de Futbol Bosc de Tosca ha pogut sumar el primer punt del curs. Un resultat insuficient perquè els blanc-i-negres abandonin la setzena i darrera posició de la classificació, però que el primer entrenador Sergi Luis Sepu afirma que és el camí a seguir:

Els blanc-i-negres han pogut deixar la porteria a zero / ALBA CABRERA

Al grup 2 de Tercera Catalana, La Punxa CF s’ha quedat sense puntuar en aquesta cinquena jornada, en perdre per 1 a 4 al Camp del Gregal contra el Breda UE. Així, els blaus baixen a la catorzena posició, avantpenúltima, amb un partit menys pendent de disputar aquesta setmana, dijous 24 d’octubre a les 21h al Gregal contra l’Hostalric Atlètic.

D’altra banda, al grup 2 però de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha sumat també el seu segon triomf del curs en imposar-se per 0 a 3 a l’Esportiu Ventalló. Tres punts que situen als vermell-i-negres vuitens, escalant fins a quatre posicions en la taula classificatòria després d’aquesta cinquena jornada del curs.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).