Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El FC Palafrugell i l’AD Sauleda encaren la cinquena jornada necessitats de punts

Escrit per el 18 d'Octubre de 2024

Els blanc-i-negres i taronges estan en la zona baixa del grup 1 de Segona Catalana. Tampoc ocupen places de la part alta de la classificació ni La Punxa CF ni el Mas Mascort FC.

Arriba la cinquena jornada de trenta i els equips palafrugellencs han tingut un primer mes de temporada complicat. Al grup 1 de Segona Catalana, dissabte és el torn de l’AD Sauleda que juga a les 16h al camp del Farners CE per intentar sumar i escalar posicions des de l’onzena plaça.

També dissabte però a les 17:30h i a l’Estadi Josep Pla i Arbonès el FC Palafrugell està obligat a guanyar per sortir de la cua de la classificació contra l’Escola de Futbol Bosc de Tosca. Una situació d’encara no haver puntuat aquest curs que té al vestidor inquiet, però que el segon entrenador Juanito Paez confia a revertir aquest cap de setmana:

Els blanc-i-negres encara no han sumat aquesta temporada cap punt / ALBA CABRERA

Per la seva part, al grup 2 de Tercera Catalana, La Punxa CF disputa aquesta cinquena jornada al Camp del Gregal contra el Breda UE diumenge a les 16:30h, amb un partit menys i en tretzena posició. I al grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC, ocupant ara mateix l’onzena plaça, jugarà al camp de l’Esportiu Ventalló també diumenge a les 16h.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).