Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Hoquei Palafrugell comença l’OK Lliga Plata dissabte

Escrit per el 17 d'Octubre de 2024

  • El dissabte a les vuit del vespre rebran el Club Hoquei Lloret Vila Esportiva. Fins ara, els palafrugellencs han jugat partits amistosos i la Lliga Catalana Plata.

El Club Hoquei Palafrugell comença l’OK Lliga Plata Masculina Sud aquest cap de setmana. El primer equip ha jugat les últimes setmanes partits amistosos i la Lliga Catalana Plata. L’entrenador, Cesc Linares, explica al PalaSport que tenen ganes de començar i a competir cada partit. Tot i això, considera “que encara no estan del tot bé” i avança que jugaran amb rivals complicats.

Linares explica que han canviat el joc respecte a les temporades passades. El dissabte, 19 d’octubre a les 20 hores, els palafrugellencs rebran el CH Lloret Vila Esportiva.

L’entrenador també està content dels entrenaments i el rendiment dels jugadors, però considera que hi ha marge de millora. Explica que els principals punts positius que tenen són “la velocitat i la verticalitat”.

Linares afegeix que cada cop els jugadors de la base tenen més presència al primer equip i han fet noves incorporacions.

La nova temporada tindrà 22 jornades i acabarà a mitjans del mes de maig. Linares explica que coneixen la majoria dels rivals, excepte el Club Patín Alhambra de Granada. I afegeix que la Hipoteca Girona Club Hoquei és un dels principals favorits a guanyar la temporada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint