Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell celebrarà La Comerçiada aquest cap de setmana amb sortejos de vols en globus aerostàtic i altres activitats

Escrit per el 16 d'Octubre de 2024

  • La campanya serà el cap de setmana del 18 al 20 d’octubre amb una setantena d’establiments a Palafrugell.
  • A la resta de les comarques gironines, hi participaran més de 700 negocis molt diversos.

Palafrugell tornarà a participar en la Comerçiada, la gran festa del comerç local arreu de les comarques gironines. La principal novetat d’enguany és que qui compri a la setantena d’establiments palafrugellencs adherits a la campanya podrà entrar al sorteig d’un vol doble en globus aerostàtic. Del 18 al 20 d’octubre, tots els negocis tindran un cartell identificatiu de la campanya i les urnes del sorteig.

La gerent d’Oohxigen, Fatna Lassmi, explica en què consistiran els quaranta vols dobles en globus captius que sortejaran. Es faran a l’aparcament que hi ha al costat de la rotonda de la plaça d’Europa el 26 d’octubre.

El nom de les persones guanyadores es coneixeran el dimarts, 22 d’octubre. A més, s’ha comptat de patrocinadors que permetran fer volar els globus. Són Aurisol Centre Auditiu, C.E.T Centre de Massatges Terapèutics i Estètica, El Nou de l’Empordà, La Casa dels Pantalons, Òptica Gràcia Assessoria Visual i Vinga Fibra.

I a part de la principal novetat dels vols, a Palafrugell cada negoci podrà organitzar sortejos, promocions, obsequis o activitats. Ostwald Estudios també ha dissenyat una coreografia especial.

Un dels altres objectius de la campanya és omplir els carrers de Palafrugell amb música, activitats i promocions. Tot plegat, permetrà dinamitzar el comerç local i fer que la ciutadania s’apropi a descobrir la diversitat dels negocis de la vila.

La Comerçiada 2024
El president d’Oohxigen, Albert Gómez, i la gerent, Fatna Lassmi, amb la imatge i les urnes de la campanya

“La diada del comerç local”

A més, La Comerçiada es viurà en altres poblacions i ciutats gironines com Palamós, Sant Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols, l’Estartit, Girona, Olot, Roses o Blanes, entre altres. L’impulsa la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) amb la col·laboració de tretze associacions de comerciants. Enguany hi participaran més de 700 establiments, un 16% més que l’any passat i s’hi han sumat les cambres de comerç de Palamós i Girona.

El president d’Oohxigen i responsable de comerç de la FOEG, Albert Gómez, explica que vol que es converteixi en un cap de setmana “de referència” pels negocis locals.

Gómez explica que la campanya també “té una part reivindicativa”.

Els comerços locals aprofitaran per a reivindicar la seva importància en el teixit social de les poblacions. En aquest sentit, Gómez anima a créixer la campanya en pròximes edicions perquè destaca la bona col·laboració entre municipis.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).