Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aura i Biel, concert de jazz al TMP aquest divendres

Escrit per el 16 d'Octubre de 2024

Dins dels concerts programats a la 30a edició del Festival de Jazz de la Costa Brava, destaca un concert que el duo barceloní Aura i Biel ens oferiran divendres 18 d’octubre, a les 8 del vespre. Format per Aura Mauri (veu) i Biel Harper (piano), s’acompanyen amb Juan Pastor (contrabaix) i Adrià Claramunt (bateria) en el quartet que visitarà Palafrugell.

La música d’Aura i Biel es caracteritza per la riquesa de matisos i textures que exploren en el seu imaginari musical, trobant un so intimista i un equilibri entre tendresa i força. N’hem parlat amb l’Aura Mauri al programa “Així És La Vida” de Ràdio Palafrugell.

Després de dos anys compartint recorregut per escenaris com l’Auditori de Vilafranca, el Terrat de la Pedrera, Street Jazz Palafrugell, Zona Jazz, Jamboree i el seu pas com a finalistes al concurs de Juventudes Musicales de España 2022, aquest duet es va consolidar amb el seu disc debut, “Instants”, en el qual van cristal·litzar la seva simbiosi creativa i vital a través de sis temes originals, una improvisació i cinc versions.

El duo ja porta diversos anys en l’escena musical del nostre país. Una història que arrenca d’ença la seva coneixença al conservatori.

La resta de la programació del cap de setmana del Festival de Jazz inclou diverses actuacions destacades. Dissabte 19 d’octubre, a les 12 del migdia, la BKT Brass Band realitzarà una cercavila pels carrers del centre de Palafrugell, amb una actuació final a la plaça Nova. Aquest esdeveniment serà gratuït i obert a tothom.

El mateix dissabte, a les 20:00 h, el Teatre Municipal de Palafrugell acollirà el concert de Myles Sanko, reconegut soulman britànic, que presentarà el seu nou àlbum “Let It Unfold“. Sanko, acompanyat per una banda formada per piano, guitarra elèctrica, baix, saxo tenor i bateria, oferirà un espectacle de soul i jazz amb entrades a la venda per 20 €.

Finalment, diumenge 20 d’octubre, a les 12:00 h, la cantant nord-americana Monica Green actuarà a la plaça Nova amb el seu sextet, en el concert “We are all soul“. L’actuació, que serà gratuïta, inclourà una selecció de temes de jazz, soul i blues, oferint al públic un repertori ple de ritmes de música negra dels anys 60, 70 i 80.

INFORMACIÓ VENDA D’ENTRADES:

Concerts de pagament al TeMePé: www.palafrugellcultura.cat i taquilla del TeMePé, carrer de Santa Margarida 1. Tel. 972 61 11 72 (de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h.).

Descompte Tabarín per a joves de Palafrugell de 14 a 23 anys a tots els concerts de pagament del Festival. Preu especial: 3,00 € (descompte aplicable només a la taquilla del TeMePé).

Descomptes jubilats, majors de 65 anys, atur, famílies monoparentals, famílies nombroses i carnet de la Biblioteca: 20% de descompte.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).